top of page

Vítejte na LUXframe.cz, aneb co jsou LUXframe světelné obrazy?


Světelný obraz v hliníkovém rámu

Všechny Vás vítáme v našem LUXframe blogu a také na stránkách LUXframe.cz. Jestli právě přemýšlíte, jak si jedinečným způsobem vyzdobit svoji domácnost, máte rádi pěkné fotografie, obrazy a design, jste tu správně.


V LUXframe nabízíme světelné obrazy s unikátním celoplošným podsvícením, které u vás doma upoutají pozornost každého hosta! Možná jste si jich všimli třeba v některých luxusnějších prodejnách v obchodních centrech, kde se používají pro svůj elegantní vzhled, kvalitu, výdrž a snadnou výměnu motivů.


Přesně takový světelný obraz pro vás a vaši domácnost dokážeme vyrobit!


Naše LUXframe světelné obrazy jsou založené na unikátní technologii hliníkového rámového systému s celoplošným prosvětlením. Díky prosvětlení se celý obraz rozzáří, zvýrazní se barvy a motivy. Prostě nádhera!


Kromě toho, že obraz je nejenom úžasným designovým doplňkem, může být využívaný také jako interiérové osvětlení. Navíc ho dodáváme s dálkovým ovládáním, kterým si můžete sami regulovat intenzitu světla! LUXframe světelný obraz tak můžete využít pro navození té správné atmosféry ve vašem obýváku nebo ložnici, anebo jako noční světlo pro vašeho potomka.

Nejlepší příspěvky
Nejnovější příspěvky
Archiv
Hledání podle štítků
Zatím žádné štítky
Sledujte nás
  • Facebook Basic Square
  • Pinterest Social Icon
  • Instagram Social Icon
bottom of page