top of page

Zajímá vás, jak vyrábíme LUXframe světelné obrazy, abychom na ně byli hrdí?

A teď trošku k technice! Přece jenom jsou naše LUXframe světelné obrazy kromě designového doplňku taky kousek moderní technologie.


Luxframe světelné obrazy se skládají z několika částí - rámu, LED podsvícení a tisku na textilii.


Rám představuje speciální hliníkový profil, nařezaný na kousky podle rozměrů obrazu a následně složený dohromady. Je vybavený systémem rychloupínání, takže lze snadno měnit tisky za jiné.


Alfou a omegou je podsvícení. Vyrábíme je tak, že na hliníkovou desku nainstalujeme LED světelné moduly a celou desku upevníme do sestaveného rámu. Klíčové je, aby světlo z LED modulů bylo jasné a bílé a podsvícení obrazu rovnoměrné. Požadovaného výsledku dosahujeme díky poctivé práci při vývoji našeho produktu a používání pečlivě vybraných materiálů - látkou, na kterou se tiskne, tiskařských barev, LED modulů, hliníkových profilů atd.


Naše LUXframe světelné obrazy mají velkou svítivost a tloušťku jen 35 mm. Působí elegantním, jemným dojmem a přitom je obraz podsvícený celoplošně a rovnoměrně, aniž by prosvítaly jednotlivé LED moduly.


Samotný obrazový motiv je vytištěný na textilní materiál, speciálně určený pro prosvětlení. Díky své struktuře, kdy jednotlivá vlákna textilie jsou tenká a blízko u sebe, světlo z LED modulů "rozbíjí" a zjemňuje, aby bylo příjemně tlumené (samozřejmě záleží i na vybraném potisku, zejména jeho barvě).


Toto řešení jsme realizovali pro více než 100 klientů počínaje domácnostmi a konče obchodními řetězci.

Nejlepší příspěvky
Nejnovější příspěvky
Archiv
Hledání podle štítků
Zatím žádné štítky
Sledujte nás
  • Facebook Basic Square
  • Pinterest Social Icon
  • Instagram Social Icon
bottom of page