top of page

Proč jsou světelné obrazy unikátní a co je odlišuje od konkurence?

Světelné obrazy na internetu nabízí spousta výrobců. Často dokonce za pár stokorun. V čem jsou tedy naše obrazy jiné? Co je dělá unikátními?

V první řadě pro nás ostatní prodejci, kteří prezentují svoje obrazy jako světelné, vůbec nejsou konkurencí. Náš produkt je ojedinělý a na českém trhu ho umí vyrobit pouze pár výrobců. Ostatní prodejci nabízí obrazy, které jsou podsvícené bodově ("sem tam nějaká LEDka"), anebo nabízí klasický dřevěný rám, ve kterém jsou zasazené "světýlka" a obraz tak svítí víc kolem dokola, než aby podsvítil vytištěný motiv. Oproti tomu náš produkt představuje unikátní technické řešení.

Světelné obrazy mají hliníkový rámeček a pevnou zadní část - hliníkovou desku. Díky tomu světlo neuniká z rámu pryč a podsvítí celý tisk. Podsvícení zajišťují speciální LED moduly, které zajišťují dokonalou distribuci světla a odchylky v intenzitě podsvícení jsou okem prakticky nerozeznatelné. Obrazy jsou díky použitým řešením vizuálně vkusné a elegantní. Navíc je naše světelné, ale i nesvětelné obrazy možné realizovat v podstatě libovolných velikostech a můžete mít doma tedy třeba celou světelnou stěnu.

Námi nabízené světelné obrazy jsou opravdu poctivý kousek techniky, za kterým stojí dlouhé hledání vhodných materiálů, jednotlivých komponent a technologických řešení, a které nabízí naprosto jedinečný vizuální požitek z obrazu. Díky tomu je pro prezentaci svých výrobků využívají některé z největších technologických společností dneška a v zahraničí je využívají také umělci a galerie pro prezentaci svých výtvorů.

Prozkoumejte naši nabídku světelných obrazů - stojí za to!

Nejlepší příspěvky
Nejnovější příspěvky
Archiv
Hledání podle štítků
Zatím žádné štítky
Sledujte nás
  • Facebook Basic Square
  • Pinterest Social Icon
  • Instagram Social Icon
bottom of page