top of page

Světelné obrazy mají všude a k tomu levnější! Anebo ne?

Při zadání hesla "světelný obraz" do googlu vyjede široká nabídka v cenových hladinách od pár stokorun do desítek tisíc. Proč jsou ceny světelných obrazů tak rozlišné? Copak si někdo troufne za stejný produkt chtít o tolik víc peněz?

V první řadě je podstatné pochopit, že není světelný obraz jako světelný obraz. Protože produkty v této kategorii nemají ustálené názvy, každý, kdo vyrábí nebo dodává obrazy s jakýmkoli světelným prvkem.

Nejběžnější jsou obrazy v dřevěném rámu a integrovanou tužkovou baterií, které mají v motivu zasazené LEDky. V celém motivu tak svítí třeba jenom lampy kolem cesty, pár hvězd na obloze atd. Obrazy se také prodávají jenom v malých rozměrech, protože dřevěný rám větší velikosti neumožňuje.

Další variantou jsou obrazy vytištěné na skle nebo plexiskle, které se zapojují do zásuvky a mají spodní podsvícení. Tyto obrazy mohou vypadat poměrně pěkně, nicméně zpravidla jsou v motivu vidět jednotlivé světelné body od osvětlené. Navíc, stejně jako obrazy první kategorie, je možné vyrábět pouze menší rozměry, protože kvůli materiálu - sklu by tento obraz ve větším provedení byl neúměrně těžký.

Naše světelné obrazy jsou unikátní použitými materiály - hliník, textilní plátno o speciální struktuře vláken, unikátní LED moduly. Díky nim je podsvícení obrazu rovnoměrné, obraz je možný vyrobit i ve velkém rozměru a to při zachování rozumné hmotnosti.

Zároveň naše obrazy umožňují snadnou výměnu textilů s motivem, takže po prvotní investici na pořízení rámu si můžete vybírat libovolné motivy (klidně i z vlastní fotek), které můžete pravidelně měnit.

Rozsvěcující se světelný obraz

Nejlepší příspěvky
Nejnovější příspěvky
Archiv
Hledání podle štítků
Zatím žádné štítky
Sledujte nás
  • Facebook Basic Square
  • Pinterest Social Icon
  • Instagram Social Icon
bottom of page